Mimar Sinan, Işılay Saygın Sokağı No:25, 35000 Konak/İzmir
Op. Dr. Emir AKINCIOĞLU Üroloji Uzmanı
Üroloji
Hemen
Randevu al

    Bİyografi
    OP. DR. EMİR AKINCIOĞLU ÜROLOJİ UZMANI

    1986’da İzmir’de doğdu. İlk ve orta eğitimini İzmir’de, lise eğitimini Manisa Turgutlu Fen Lisesi’nde tamamladı. Tıp Fakültesini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okudu ve 2011 senesinde mezun oldu. 2012’de Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda Türkiye derecesi ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’na yerleşti. 2018’de üroloji uzmanı ünvanını aldı. 2018-2020 yılları arasında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman hekim olarak çalıştı.

    Bİyografi
    OP. DR. EMİR AKINCIOĞLU ÜROLOJİ UZMANI

    1986’da İzmir’de doğdu. İlk ve orta eğitimini İzmir’de, lise eğitimini Manisa Turgutlu Fen Lisesi’nde tamamladı. Tıp Fakültesini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okudu ve 2011 senesinde mezun oldu. 2012’de Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda Türkiye derecesi ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’na yerleşti. 2018’de üroloji uzmanı ünvanını aldı. 2018-2020 yılları arasında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalıştı.

     

    Başlıca Çalışma ve İlgi Alanları
    0
    Yıllık Üroloji Deneyimi
    Çalışma
    Saatleri

    PAZARTESİ: 09:00 / 18:30

    SALI: 09:00 / 18:30

    ÇARŞMABA: 09:00 / 18:30

    PERŞEMBE: 09:00 / 18:30

    CUMA: 09:00 / 18:30

    CUMARTESİ: 09:00 / 18:30

    PAZAR: Kapalı

    Çalışma
    Saatleri

    PAZARTESİ: 09:00 / 18:30

    SALI: 09:00 / 18:30

    ÇARŞMABA: 09:00 / 18:30

    PERŞEMBE: 09:00 / 18:30

    CUMA: 09:00 / 18:30

    CUMARTESİ: 09:00 / 18:30

    PAZAR: Kapalı

    Robotik Ameliyat Tecrübesi

    Meslek hayatı boyunca bir çok Robot Yardımlı (Robotik) Ameliyata bizzat katılmış ve asiste etmiştir. Yurt içi ve yurt dışı yayınları bulunmaktadır. Hem yurt içi hem de yurt dışı kongre ve toplantılara katılıp sunumlarda bulunmuştur. İyi derecede İngilizce ve başlangıç seviyesinde Almanca bilmektedir.

    0
    Uzmanlık: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi
    Robotik Ameliyat Tecrübesi

    Meslek hayatı boyunca bir çok Robot Yardımlı (Robotik) Ameliyata bizzat katılmış ve asiste etmiştir. Yurt içi ve yurt dışı yayınları bulunmaktadır. Hem yurt içi hem de yurt dışı kongre ve toplantılara katılıp sunumlarda bulunmuştur. İyi derecede İngilizce ve başlangıç seviyesinde Almanca bilmektedir.

    0
    Uzmanlık: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi

    Şimdi Randevu Alın

    İletişim formu veya telefon numaraları üzerinden randevu alabilirsiniz.

    Üroloji Uzmanlık Deneyimi

    Alanında Uzman ve Tecrübesi ile ön plana çıkmaktadır.

    Modern Tedavi Yöntemleri

    Bir çok robot yardımlı (Robotik) ameliyatlara katılmış ve bu alanda tecrübeli tedavi yöntemleri sunmaktadır.

    Geri Dönüşler

    Hasta Görüşleri

    Nihat Oktar

    Iyi huylu prostad büyümesi nedeniyle kullandığım ilaçlar çare olmayınca yaptığım araştırmalar sonucu İzmir Özel sağlık hastanesinden Dr Emir Akıncıoğlu ile görüşüp muayene oldum. Bu muaýene sonucu Dr. Emir beyin tavsiyesi üzerine Holep yöntemiyle ameliyat olmaya karar verdim. 25.3.2022 de Dr Emir bey tarafından çok başarılı bir Holep ,kapalı prostad ameliyatı oldum.Ameliyat çok başarılı geçti. Iki günlük yatış tan sonra taburcu oldum. Holep Ameliyatımı gerçekleştiren başta Dr.Emir Akıncıoğlu  ve ekibine olmak üzere Özel sağlık hastanesinde benimle ilgilenen hemşirelere ve diğer personellere çok teşekkür ediyorum. Dr Emir beye de meslek hayatında başarılar dilerim.

    Murat kılıçarı

    Genç yaşına karşın binden fazla başarılı ameliyat yapmış bir uzman. Son derece insancıl, hastalarına karşı ilgili, sabırlı ve şefkatli. Tavsiye üzerine gittim. Prostat sorunumu iki yıl kadar ilaçla çözdü. Ama sık sık enfeksiyonlar başlayınca holep ameliyatını önerdi. 12 ekim 2022’de başarılı bir operasyonla, artık 180 gram olan devasa prostatımı tamir edip neredeyse eski haline getirdi. En küçük bir sıkıntı, ağrı hissetmedim. Bir uyuduğumu, bir de uyandığımı hatırlıyorum. Hastane personeli anestezi uzmanı, diğer doktorları, hemşireleri, teknisyenleri, kat hizmetlileri ve sekreteryası ile güler yüzlü, çözüm odaklı. Çok ilgililer. Başta Dr Emir Akıncıoğlu olmak üzere hepsine minnettarım. Prostat sorunu olan ve açık ameliyat ile prostatını tamamen kaybetmek istemeyen herkese öneriyorum.

    Umut Yumusak

    Böbrek kanseri teşhisi aldığım gün, hastaneye gelmek zorunda kaldım. Doktorum Emir hocam, harika bir iş çıkardı. Tedavi sürecim boyunca büyük bir destek sağladılar. Ameliyat sonrası sonuçlar mükemmel ve şu an kanseri yendiğime inanamıyorum. Sağlığımı geri kazandım ve tüm bu süreçte bana destek olan herkese minnettarım.

    Sıla Kaplan

    Uzun süredir babamın prostat problemi için doktor arayışındaydık, tavsiyeler üzerine İzmir’in en iyisi olan Emir Bey ile karşılaştık. Gerek samimiyeti, gerek güler yüzü, gerek tedavi süreci gayet güzeldi. Emeklerinize sağlık

    Osman Doğdu

    1 yıl kadar oldu bir hastanede böbrek ameliyatı oldum,
    O hastanedeki doktorumu bir daha bulamadığımdan ötürü yeni bir doktor arayışına girdim,
    Tavsiyeler üzerine özel sağlık hastanesinden Emir Akıncıoğlu hocayla tanıştım ve o gün bu gündür tüm tetkiklerimi kendisi yapıyor ve
    işin farklı boyutu bu rahatsızlık beni psikolojik olarakta rahatsız ediyordu
    Emir hocam bana hem psikolojik hemde ameliyat olduğum konuda ciddi destek verdi,
    Artık kendimi daha iyi hissediyorum,
    Herkezede Emir hocamı tavsiye ediyorum
    İyiki Emir hocaya rast gelmişim…

    Gözde Eceoğlu

    Uzun araştırma ve tavsiyeler üzerine İzmirin işinde en iyi dr.Emir Akıncıoğlu ile yollarımız kesişti..İzmir Özel Sağlık hastanesinde babamın prostat kanser ameliyatını muhteşem ekibi ile sorunsuz bir şekilde başarıyla gerçekleştirdi.Genç yaşına rağmen oldukça deneyimli, işinde uzman, hastalarına karşı cana yakın güleryüzlü samimi anlayışlı ve çözüm odaklı dokturumuz ailemizden biri gibi size minnettarız iyiki de yollarımız keşişti sizinle. Sayenizde babamın prostat kanserine sorunsuz bir şekilde veda ettik. Size ve ekibinize teşekkür ederiz.

    Süleyman Akın

    Merhaba Kayınbiraderimin laporaskopik böbrek taş ameliyatını yaptırdık bir tavsiye ile Emir bey e ulaşmıştık ilk andan itibaren bizlere güven verdi ameliyat ın yapılış şeklini anlayacağımız şekilde izah etti büyük bir taş idrar kanalını tıkamış yanında küçük bir taş daha olduğunu bunların alınması gerekiyor dedi Hocam emeğinize sağlık bir günde taburcu olduk ve sanki hiç operasyon geçirmemiş gibi evimize döndük çok teşekkürler hocam.

    Buğra İnce

    Emir Bey gerçekten çok iyi bir doktor. Gerek iletişimi gerek bilgilendirmeleriyle ameliyat öncesi karar verme surecimizi çok kolaylastirdi. Gecen sene babamin 120gr prostatini kapali yolla holep ile ameliyat etti. Sorun yasamadik. Cok memnun kaldik. Tesekkur ederiz.

    Hasta

    Babam Zeki Demir’in sık idrara cikma, idrarini yapamama,mesaneyi bosaltamama sikayetlerine samimi ve aciklayici cevaplar veren doktor bey, gerekli tahliller ile ameliyatina karar vermis ve sohbet ederek, sorunlu yerleri gostererek ameliyatini yapmistir. Bir gece hastane kalma sonrasi saglikli bir sekilde hastaneden ayrildik. Dr Emir beye cok teşekkür ediyoruz.

    se...

    Bir gece şiddetli ağrı ve sancı ile acillik oldum. Yolum ürolojiye düştü ve Dr. Emir Akıncıoğlu ile tanıştım.
    Sağ böbreğimde 11 mm’lik bir taş tespit edildi. Üstelik yapısal olarak böbreğim olması gerekenden aşağıda ve donuktu. Emir bey kapalı böbrek taşı operasyonu önerdi. Önermek bir yana, operasyon hakkında bilgilendirdi, sabırla tüm sorularımı cevaplayarak endişelerimi aşmama yardımcı oldu.
    Alçak gönüllü, güler yüzlü, sabırlı, anlayışlı ve her şeyden önemlisi güvendiğim bir doktorum vardı artık.
    Sonuçta başarılı bir operasyonla bir gece hastanede kaldıktan sonra normal yaşantıma döndüm.
    Sevgili doktoruma ve her türlü yanımda olan ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Elleri dert görmesin, yolu, bahtı açık olsun.

    e.....

    28 Eylül günü 90 gr prostatımı Holep yöntemi ile ameliyat oldum çok memnun kaldım ameliyat tan sonraki gün taburcu oldum. Hastane içinde ve dışında her şey mükemmel idi. Yüreğinize ve emeğinize sağlık. Başarılarınızın devamını diliyorum iyi ki varsınız.

    a....n

    yaşım 67 uzun süredir idrar zorluğu ve sık idrara çıkma sıkıntılarım vardı emir hocam emar biyopsi önerdi 21 adet örnekten ikisinde kanser çıktı ,kontrollerde metastaz yoktu hemen robotik cerrahi ile ameliyat ile tüm prostat ve lenf bezleri alındı yaklaşık 4 saat sürmüş. 5 gün hastanede kaldım ve eve çıktım. Sondam alındığından itibaren hiç idrar kaçırma yaşamadım her konuda çok mutlu ve rahatım sanki hiç operasyon olmamış gibi yaşantımı devam ediyorum ağrı ve sızı hiç yaşamadım ellerine emeklerine bilgilerine sağlık iyi ki varlar. çok çok teşekkür ederim. Ayrıca hastanede hizmet ,davranış mükemmeldi. Elleri dert görmesin böyle doktorlara çok ihtiyacımız var.

    ce...

    Merhabalar ben cemal yaklaşık 4 yıldır bu prostat rahatsızlığını çekiyordum, bu yüzden tuvalete sık gittiğim için işyerleri hoşnut değillerdi işi bırakmak zorunda kaldım defalarca, acık ameliyat olmaya korkuyordum çünkü işim gereği hep ayaktayım modelistlik yapıyorum çok işkence gibi geliyordu bana tuvalete gidiyorum idrarımı yapamıyordum dakikalarca bekliyordum çok zaman tuvalete geçiriyordum acı verici bir şeydi en son canıma tak etti kapalı ameliyat olmaya karar verdim aylarca araştırdım İzmir’deki bütün özel ve SGK’lı bütün hastaneleri dolaştım 2 yıldır sürekli her gün ilaç içtim bir fayda etmedi. Son zamanlarda aylardır hekimleri araştırdım İnternet üzerinden Emir Akıncıoğlu değerli hocam doktoruma karar verdim ve geldim, tanıştım uzun uzun konuştuk ve ikna oldum doktoruma güvendim ameliyat oldum 10 geçti ameliyat üzerinde rahatladım su anda çok rahat geliyor bu sıkıntıdan işkenceden kurtuldum çok mutluyum psikolojim düzeldi artık çok rahatladım, çok sağol var ol değerli Emır hocam hep var ol saygılar sevgiler hürmetler

    be...

    Babamın prostat rahatsızlığı için takipli olduğumuz Emir Bey’in Aralık ayında operasyon önerisi ile 95 cc olan prostatı Holep operasyonu ile alındı. Sadece bir gece hastanede kaldık. Tüm süreç sorunsuz geçti ve doktorumuz çok ilgiliydi. Çok teşekkür ediyoruz.

    b....̇

    Emir Bey babamı 28.12.2021 tarihinde Holep yöntemi ile ameliyat etti. Yıllardır prostat büyümesi sebebiyle şikayetleri vardı ancak ameliyatın yan etkilerinden korktuğu için ameliyat olmuyordu. Operasyon ve iyileşme süreci çok hızlı ve sorunsuz gerçekleşti. Şuan keşke daha önce olsaymışım diye düşün üyor. Emir Bey’le çok teşekkür ediyoruz

    29 ekim 2021 tarihinde prostat büyümesi sebebiyle babam ameliyat oldu.
    Dr. Emir beyin sabırlı tavırları ve bütün hastaları ile ilgi ve alakalı davranışları için 5 yıldız verdim. Alt yapısı sağlam mesleğine aşık bir doktor.
    Bizim oralarda peygamber soyundan geliyor derler.

    k.....

    Kapalı Böbrek taşı ameliyatımda çok ama çok memnun kaldım. İlgisi ve alakası gerçekten harikaydı . Düzenli olarak doktor beyin kontrolünde olacağım. Kendisine çok teşekkürler..

    öm...y

    2019 senesinden beri devam eden iyi huylu prostat büyümesi rahatsızlıkları sonucu Dr. Emir beyin teşhisi ile Holep teknolojisi ile kapalı yöntemle ameliyat oldum ,yaklaşık bir ay geçti süratle iyileşiyorum yapılan operasyonun hayatıma olumlu yansıyacağına inanıyorum.
    Emir bey ve ekibine teşekkür ederim.

    ha...t

    Babamda iyi huylu prostat büyümesi problemi bulunmaktaydı. Yıllardır açık ameliyatın sonrası sıkıntılı süreçten çekindiği için ameliyatı erteliyordu. Doktorların artık kesinlikle ameliyat olmalısın demesi üzerine araştırmalara başladık. Açık ameliyat yerine Holep metodunu duymuştuk. Emir beyle görüşmemiz neticesinde bu ameliyata karar verdik ve Holep metoduyla prostat ameliyatı yapıldı. Ameliyat çok başarılı geçti. İyi ki de Holep metodunu tercih etmişiz. Çünkü ameliyatta herhangi bir kesi yapılmadan ağrısız şekilde ameliyatın ertesi günü hastaneden çıktık. İdrara çıkma eski günlerdeki gibi inanılmayacak şekilde düzeldi. İdrar sıkışması ve tamamını boşaltamama gibi sorunlar ortadan kalktı. Mucizevi bir ameliyat. Ayrıca Emir beye mütevaziliği ve güvenilirliği için gerçekten çok teşekkür ederiz. Mesleğinde çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Ameliyatta emeği geçen tüm ekibe tekrar teşekkür ederiz.

    bi...n

    Sevgili doktorumla yolumuz tesadüfen çekilen bel emarı sonrası kesişti ve sonra tavsiye üzerine Emir Akıncıoğlu ‘na muayeneye gittim. Anlattıkları, anlayışı ve ameliyat yöntemiyle başka hiç bir doktora gitmeden ona güvendim. iyi ki güvenmişim KAPALI BÖBREK TÜMÖRÜ AMELİYATIMI hemen oldum. 1 hafta geçtikten sonra normal hayatıma geri döndüm. Büyük bir tümörden kurtulmanın yayılımının olmadığını öğrendiğimde Emir hocamın da benimle beraber mutluluğu bambaşkaydı. Benim mücadelemin kahramanı olduğunuz ve emeğiniz için teşekkür ederiz.

    ed...u

    Babamın tekrarlayan felçleri sonucu idrar kaçırma problemi sebebiyle gittiğimiz 6. Doktordu Emir bey , bilgisi, sakinliği, insanlığı bir yana 2 senedir çözülmeyen idrar kaçırma sorunumuzu 1 haftada çözdü , babamıza tekrar bir sosyal hayat bağışladı . Bizi bezden kurtardı ve babacığımı mutluluktan ağlatan ilk hekim oldu . Allah Emir bey gibi hekimlerimizin sayısını arttırsın Kendisine teşekkür etmekle yetinemiyoruz. Şifa dağıtan elleriniz dert görmesin , iyi ki sizi tercih etmişiz .Binlerce kez teşekkürler

    s.....

    Böbrek taşı nedeniyle şiddetli ağrılarım mevcuttu doktorum Emir bey tarafından muayene sonrasında kapalı böbrek taşı ameliyatı oldum. Operasyon sonrasında tüm ağrılarım ve şikayetlerim sona erdi. Doktorumun ameliyatımla ilgili son derece açıklayıcı ve net bilgilendirme yapması tamamıyla ameliyata olan tüm korkularımı yenmemi sağladı. Tüm konforumu sağlayarak operasyonumu gerçekleştirdi. Yine bir şikayetim olsa şaşmayacağım tek Dr. emir Akıncıoğlu’dur.

    şe...

    2017 temmuz da prostat ameliyatı oldum. Operasyon sonrası prostat yaklaşık 60 ml civarında idi. 2021 Nisan ayında İdrarımda kan görünce. Tavsiye üzerine Emir bey den yardım istedim. İlk tanışmada verdiği güven hissi sıcak kanlılığı beni operasyon için rahatlattı. Holep operasyonu sonrası şikayetlerim sona erdi. İlk yapılan operasyonun başarısız sonuçlarını ortadan kaldırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tüm yakınlarıma tavsiye edeceğim.

    e....b

    Yaşa bağlı prostat hastalığı. Lazer tedavisiyle başarılı bir operasyon geçmiştir teşekkürler doktorum

    m.....

    10 Ocak 2021 tarihinde böbrek taşı ameliyatı oldum Doktor Emir bey bilgisi, güler yüzlülüğü ve ilgisiyle bizi çok rahatlattı. Herkese kendisini tavsiye ediyorum. Kesinlikle pişman olmazsınız.

    i̇...n

    Sağ böbrekte taş sorunu ile gittim Emir beye. En baştan gösterdiği ilgi, alaka ve bilgilendirme harikaydı. Ameliyat başarılı geçti, sonrasında ufak tefek ağrı dışında hiçbir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim kendisini.

    a.....

    Doktorumdan ameliyat öncesi ve sonrası. Çok memnun kaldım. En güzel şekilde ameliyat etti. Holep ameliyatı olmaktan çok memnunum. Doktorum ve tüm hastane personeline sonsuz teşekkür eder saygılar sunarım

    h....e

    24 Ekim 2020 tarihinde Holep yöntemi ile ameliyat oldum. Sonuçtan çok çok memnun kaldım. Sıkıntısı olan herkese tavsiye ederim. Öncesindeki sıkıntılarımın hepsi bitti. Keşke Dr. Emir Akıncıoğlu ile daha önce tanışmış olsaydım böylece sorunlarımdan çok daha erken kurtulmuş olurdum. Her şey için tekrar teşekkür ederim.

    hi...l

    7 mm olan Böbrek taşım sebebiyle başlayan ağrılarım sonucu tanıştık. Doktorumuz Emir beyle. Ağrının dayanılmaz olduğu bu zorlu zamanda, ağrı kesici verip eve göndermek yerine verdiği farklı ilaçlarla ameliyata kadar olan süreci çok rahatlattı. Genç ama tecrübeli olan Emir Bey’in ameliyat öncesi ve sonrası ilgisinden çok memnun kaldık. Bir çok kez böbrek taşı dökmüş biri olarak doktorumuz Emir Bey, en yakınıma bile çekinmeden tavsiye edebileceğim nadir hekimlerdendir.

    t.....

    Emir Bey’e bazı dostlarımızın tavsiyesi ile geldik. Benim babamda 2-3 santimlik mesane tümörü çıktı. Öncelikle tetkikler yapıldı, sonra da ameliyata aldı. Ameliyat çok başarılı geçti. 1-2 ay sonra kontrole geldik ve tümörü çok iyi kazımış. Benim bazı tanıdıklarım var . Böyle bir şey yaşadığı zaman mesane tümörü nüksedebiliyormuş. Bizde böyle bir şey olmadı. Araştırmalara göre de doktorun başarısıyla alakalı olduğunu öğrendim. Emir Bey her 3 ayda bir kontrolleri kendisi yapıyor ve arayıp soruyor. Çok ilgilendi, tamamen hastalığımızı geçirdik. Hastanede bile 3 saatte bir yanımıza uğradı. İdrar çıkış yolunda sıkıntı olmuştu. Hemşireler çözemeyince saat akşam 10 olmuştu ama mesai dışında Emir Bey’i aradılar. Hemen kalkıp geldi, bize kadar ulaşım sağladı. Hastaneye gelip babamın tedavisinde yardımcı oldu. Genç, dinamik, sürekli aradığımızda ulaşabildiğimiz, sürekli ilgilenen bir insan. Çok memnun kaldık. Birkaç arkadaşımın da sıkıntıları oldu, onları da Emir Bey’e yönlendirdim.

    ö.....

    Tesadüfen daha önce çalışmış olduğu hastaneye gittiğimde Emir Bey’le tanışma fırsatı buldum. Çok güzel ilgilenmesi nedeniyle kendisine yakın olmaya gayret ettim. Bu göstermiş olduğu ilgiden dolayı hassas yaklaşmıştı. Emir Bey sağ olsun bütün kontrollerimi yaptırdıktan sonra prostat kanseri başlangıcı olduğunu söyledi. Yaptığı tedaviyle bir an evvel ameliyatla olmamı tavsiye etti. Beni ameliyat etti ve son derece memnunum. Emir Bey’in sayesinde bugün sağlığım çok çok yerinde. Hiçbir kemoterapi olmadan ameliyatımı başarıyla yerine getirdi. Şu an 73 yaşındayım ve çok rahatım. Sağlığım yerinde. Emir Bey ilk olarak hastayı hiç tanımamasına rağmen 45 dakika kadar ilgilenmesi benim hoşuma gitti. Alanıyla alakalı üst branştan bir büyüğünü arayıp ondan fikir alması da hoşuma gitti. Kendisini tanımama rağmen hayranlık duydum. Başka hastalara tavsiye ederim. Kendisine de başarılar dilerim. Hem araştırmacı hem hastaya bakış açısı hem de hastaya yakın olması beni çok mutlu etti.

    s.....

    Geçen yıl Ocak ayında doğuştan böbrek darlığı rahatsızlığım olduğu tespit edildi Emir Bey tarafından. Kapalı ameliyat, laparoskopi ile uzun zor bir ameliyat atlattım. Sonrasında yapılan kontrol tetkiklerde her şey gayet iyi çıktı. İlgilenmesi çok iyi derecedeydi. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum şu anda .Düzenli kontrollerimizi yapıyoruz. Yapılan operasyonda da Emir Bey’den inanılmaz memnun kaldım. Sürekli ilgilenmesi, ameliyattan sonra hasta odasına çok sık uğraması bizi çok memnun etti. Çevremde üroloji rahatsızlığı olan herkesi de kendisine yönlendiriyorum.

    a.....

    Senelerce uğraştığım sistitim vardı. Bir sürü doktor değiştirdim, tetkikler yapıldı ve kültürler alındı ama en son Emir Bey bana bir kür önerdi . Şu an çok rahatım. Baştan sona kadar büyük sabır ve sakinlikle sizi dinliyor. Lafı ağzınıza tıkmıyor. Hastanın halinden anlayan bir insan. Bana çok sevecen, çok sıcak yaklaştı. Sabırla dinledi, birçok doktor önceki doktor geçmişimi dinlemek istemez belki ama çok sıcak ve sabırlı yaklaştı. Her dakika kendisine ulaşabiliyorsunuz, asla telefonunu açmamazlık etmiyor. Hiç kuşkusuz başka hastalara da tavsiye ederim.

    Geri Dönüşler

    Hasta Görüşleri

    Nihat Oktar

    Iyi huylu prostad büyümesi nedeniyle kullandığım ilaçlar çare olmayınca yaptığım araştırmalar sonucu İzmir Özel sağlık hastanesinden Dr Emir Akıncıoğlu ile görüşüp muayene oldum. Bu muaýene sonucu Dr. Emir beyin tavsiyesi üzerine Holep yöntemiyle ameliyat olmaya karar verdim. 25.3.2022 de Dr Emir bey tarafından çok başarılı bir Holep ,kapalı prostad ameliyatı oldum.Ameliyat çok başarılı geçti. Iki günlük yatış tan sonra taburcu oldum. Holep Ameliyatımı gerçekleştiren başta Dr.Emir Akıncıoğlu  ve ekibine olmak üzere Özel sağlık hastanesinde benimle ilgilenen hemşirelere ve diğer personellere çok teşekkür ediyorum. Dr Emir beye de meslek hayatında başarılar dilerim.

    Murat kılıçarı

    Genç yaşına karşın binden fazla başarılı ameliyat yapmış bir uzman. Son derece insancıl, hastalarına karşı ilgili, sabırlı ve şefkatli. Tavsiye üzerine gittim. Prostat sorunumu iki yıl kadar ilaçla çözdü. Ama sık sık enfeksiyonlar başlayınca holep ameliyatını önerdi. 12 ekim 2022’de başarılı bir operasyonla, artık 180 gram olan devasa prostatımı tamir edip neredeyse eski haline getirdi. En küçük bir sıkıntı, ağrı hissetmedim. Bir uyuduğumu, bir de uyandığımı hatırlıyorum. Hastane personeli anestezi uzmanı, diğer doktorları, hemşireleri, teknisyenleri, kat hizmetlileri ve sekreteryası ile güler yüzlü, çözüm odaklı. Çok ilgililer. Başta Dr Emir Akıncıoğlu olmak üzere hepsine minnettarım. Prostat sorunu olan ve açık ameliyat ile prostatını tamamen kaybetmek istemeyen herkese öneriyorum.

    Umut Yumusak

    Böbrek kanseri teşhisi aldığım gün, hastaneye gelmek zorunda kaldım. Doktorum Emir hocam, harika bir iş çıkardı. Tedavi sürecim boyunca büyük bir destek sağladılar. Ameliyat sonrası sonuçlar mükemmel ve şu an kanseri yendiğime inanamıyorum. Sağlığımı geri kazandım ve tüm bu süreçte bana destek olan herkese minnettarım.

    Sıla Kaplan

    Uzun süredir babamın prostat problemi için doktor arayışındaydık, tavsiyeler üzerine İzmir’in en iyisi olan Emir Bey ile karşılaştık. Gerek samimiyeti, gerek güler yüzü, gerek tedavi süreci gayet güzeldi. Emeklerinize sağlık

    Osman Doğdu

    1 yıl kadar oldu bir hastanede böbrek ameliyatı oldum,
    O hastanedeki doktorumu bir daha bulamadığımdan ötürü yeni bir doktor arayışına girdim,
    Tavsiyeler üzerine özel sağlık hastanesinden Emir Akıncıoğlu hocayla tanıştım ve o gün bu gündür tüm tetkiklerimi kendisi yapıyor ve
    işin farklı boyutu bu rahatsızlık beni psikolojik olarakta rahatsız ediyordu
    Emir hocam bana hem psikolojik hemde ameliyat olduğum konuda ciddi destek verdi,
    Artık kendimi daha iyi hissediyorum,
    Herkezede Emir hocamı tavsiye ediyorum
    İyiki Emir hocaya rast gelmişim…

    Gözde Eceoğlu

    Uzun araştırma ve tavsiyeler üzerine İzmirin işinde en iyi dr.Emir Akıncıoğlu ile yollarımız kesişti..İzmir Özel Sağlık hastanesinde babamın prostat kanser ameliyatını muhteşem ekibi ile sorunsuz bir şekilde başarıyla gerçekleştirdi.Genç yaşına rağmen oldukça deneyimli, işinde uzman, hastalarına karşı cana yakın güleryüzlü samimi anlayışlı ve çözüm odaklı dokturumuz ailemizden biri gibi size minnettarız iyiki de yollarımız keşişti sizinle. Sayenizde babamın prostat kanserine sorunsuz bir şekilde veda ettik. Size ve ekibinize teşekkür ederiz.

    Süleyman Akın

    Merhaba Kayınbiraderimin laporaskopik böbrek taş ameliyatını yaptırdık bir tavsiye ile Emir bey e ulaşmıştık ilk andan itibaren bizlere güven verdi ameliyat ın yapılış şeklini anlayacağımız şekilde izah etti büyük bir taş idrar kanalını tıkamış yanında küçük bir taş daha olduğunu bunların alınması gerekiyor dedi Hocam emeğinize sağlık bir günde taburcu olduk ve sanki hiç operasyon geçirmemiş gibi evimize döndük çok teşekkürler hocam.

    Buğra İnce

    Emir Bey gerçekten çok iyi bir doktor. Gerek iletişimi gerek bilgilendirmeleriyle ameliyat öncesi karar verme surecimizi çok kolaylastirdi. Gecen sene babamin 120gr prostatini kapali yolla holep ile ameliyat etti. Sorun yasamadik. Cok memnun kaldik. Tesekkur ederiz.

    Hasta

    Babam Zeki Demir’in sık idrara cikma, idrarini yapamama,mesaneyi bosaltamama sikayetlerine samimi ve aciklayici cevaplar veren doktor bey, gerekli tahliller ile ameliyatina karar vermis ve sohbet ederek, sorunlu yerleri gostererek ameliyatini yapmistir. Bir gece hastane kalma sonrasi saglikli bir sekilde hastaneden ayrildik. Dr Emir beye cok teşekkür ediyoruz.

    se...

    Bir gece şiddetli ağrı ve sancı ile acillik oldum. Yolum ürolojiye düştü ve Dr. Emir Akıncıoğlu ile tanıştım.
    Sağ böbreğimde 11 mm’lik bir taş tespit edildi. Üstelik yapısal olarak böbreğim olması gerekenden aşağıda ve donuktu. Emir bey kapalı böbrek taşı operasyonu önerdi. Önermek bir yana, operasyon hakkında bilgilendirdi, sabırla tüm sorularımı cevaplayarak endişelerimi aşmama yardımcı oldu.
    Alçak gönüllü, güler yüzlü, sabırlı, anlayışlı ve her şeyden önemlisi güvendiğim bir doktorum vardı artık.
    Sonuçta başarılı bir operasyonla bir gece hastanede kaldıktan sonra normal yaşantıma döndüm.
    Sevgili doktoruma ve her türlü yanımda olan ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Elleri dert görmesin, yolu, bahtı açık olsun.

    e.....

    28 Eylül günü 90 gr prostatımı Holep yöntemi ile ameliyat oldum çok memnun kaldım ameliyat tan sonraki gün taburcu oldum. Hastane içinde ve dışında her şey mükemmel idi. Yüreğinize ve emeğinize sağlık. Başarılarınızın devamını diliyorum iyi ki varsınız.

    a....n

    yaşım 67 uzun süredir idrar zorluğu ve sık idrara çıkma sıkıntılarım vardı emir hocam emar biyopsi önerdi 21 adet örnekten ikisinde kanser çıktı ,kontrollerde metastaz yoktu hemen robotik cerrahi ile ameliyat ile tüm prostat ve lenf bezleri alındı yaklaşık 4 saat sürmüş. 5 gün hastanede kaldım ve eve çıktım. Sondam alındığından itibaren hiç idrar kaçırma yaşamadım her konuda çok mutlu ve rahatım sanki hiç operasyon olmamış gibi yaşantımı devam ediyorum ağrı ve sızı hiç yaşamadım ellerine emeklerine bilgilerine sağlık iyi ki varlar. çok çok teşekkür ederim. Ayrıca hastanede hizmet ,davranış mükemmeldi. Elleri dert görmesin böyle doktorlara çok ihtiyacımız var.

    ce...

    Merhabalar ben cemal yaklaşık 4 yıldır bu prostat rahatsızlığını çekiyordum, bu yüzden tuvalete sık gittiğim için işyerleri hoşnut değillerdi işi bırakmak zorunda kaldım defalarca, acık ameliyat olmaya korkuyordum çünkü işim gereği hep ayaktayım modelistlik yapıyorum çok işkence gibi geliyordu bana tuvalete gidiyorum idrarımı yapamıyordum dakikalarca bekliyordum çok zaman tuvalete geçiriyordum acı verici bir şeydi en son canıma tak etti kapalı ameliyat olmaya karar verdim aylarca araştırdım İzmir’deki bütün özel ve SGK’lı bütün hastaneleri dolaştım 2 yıldır sürekli her gün ilaç içtim bir fayda etmedi. Son zamanlarda aylardır hekimleri araştırdım İnternet üzerinden Emir Akıncıoğlu değerli hocam doktoruma karar verdim ve geldim, tanıştım uzun uzun konuştuk ve ikna oldum doktoruma güvendim ameliyat oldum 10 geçti ameliyat üzerinde rahatladım su anda çok rahat geliyor bu sıkıntıdan işkenceden kurtuldum çok mutluyum psikolojim düzeldi artık çok rahatladım, çok sağol var ol değerli Emır hocam hep var ol saygılar sevgiler hürmetler

    be...

    Babamın prostat rahatsızlığı için takipli olduğumuz Emir Bey’in Aralık ayında operasyon önerisi ile 95 cc olan prostatı Holep operasyonu ile alındı. Sadece bir gece hastanede kaldık. Tüm süreç sorunsuz geçti ve doktorumuz çok ilgiliydi. Çok teşekkür ediyoruz.

    b....̇

    Emir Bey babamı 28.12.2021 tarihinde Holep yöntemi ile ameliyat etti. Yıllardır prostat büyümesi sebebiyle şikayetleri vardı ancak ameliyatın yan etkilerinden korktuğu için ameliyat olmuyordu. Operasyon ve iyileşme süreci çok hızlı ve sorunsuz gerçekleşti. Şuan keşke daha önce olsaymışım diye düşün üyor. Emir Bey’le çok teşekkür ediyoruz

    29 ekim 2021 tarihinde prostat büyümesi sebebiyle babam ameliyat oldu.
    Dr. Emir beyin sabırlı tavırları ve bütün hastaları ile ilgi ve alakalı davranışları için 5 yıldız verdim. Alt yapısı sağlam mesleğine aşık bir doktor.
    Bizim oralarda peygamber soyundan geliyor derler.

    k.....

    Kapalı Böbrek taşı ameliyatımda çok ama çok memnun kaldım. İlgisi ve alakası gerçekten harikaydı . Düzenli olarak doktor beyin kontrolünde olacağım. Kendisine çok teşekkürler..

    öm...y

    2019 senesinden beri devam eden iyi huylu prostat büyümesi rahatsızlıkları sonucu Dr. Emir beyin teşhisi ile Holep teknolojisi ile kapalı yöntemle ameliyat oldum ,yaklaşık bir ay geçti süratle iyileşiyorum yapılan operasyonun hayatıma olumlu yansıyacağına inanıyorum.
    Emir bey ve ekibine teşekkür ederim.

    ha...t

    Babamda iyi huylu prostat büyümesi problemi bulunmaktaydı. Yıllardır açık ameliyatın sonrası sıkıntılı süreçten çekindiği için ameliyatı erteliyordu. Doktorların artık kesinlikle ameliyat olmalısın demesi üzerine araştırmalara başladık. Açık ameliyat yerine Holep metodunu duymuştuk. Emir beyle görüşmemiz neticesinde bu ameliyata karar verdik ve Holep metoduyla prostat ameliyatı yapıldı. Ameliyat çok başarılı geçti. İyi ki de Holep metodunu tercih etmişiz. Çünkü ameliyatta herhangi bir kesi yapılmadan ağrısız şekilde ameliyatın ertesi günü hastaneden çıktık. İdrara çıkma eski günlerdeki gibi inanılmayacak şekilde düzeldi. İdrar sıkışması ve tamamını boşaltamama gibi sorunlar ortadan kalktı. Mucizevi bir ameliyat. Ayrıca Emir beye mütevaziliği ve güvenilirliği için gerçekten çok teşekkür ederiz. Mesleğinde çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Ameliyatta emeği geçen tüm ekibe tekrar teşekkür ederiz.

    bi...n

    Sevgili doktorumla yolumuz tesadüfen çekilen bel emarı sonrası kesişti ve sonra tavsiye üzerine Emir Akıncıoğlu ‘na muayeneye gittim. Anlattıkları, anlayışı ve ameliyat yöntemiyle başka hiç bir doktora gitmeden ona güvendim. iyi ki güvenmişim KAPALI BÖBREK TÜMÖRÜ AMELİYATIMI hemen oldum. 1 hafta geçtikten sonra normal hayatıma geri döndüm. Büyük bir tümörden kurtulmanın yayılımının olmadığını öğrendiğimde Emir hocamın da benimle beraber mutluluğu bambaşkaydı. Benim mücadelemin kahramanı olduğunuz ve emeğiniz için teşekkür ederiz.

    ed...u

    Babamın tekrarlayan felçleri sonucu idrar kaçırma problemi sebebiyle gittiğimiz 6. Doktordu Emir bey , bilgisi, sakinliği, insanlığı bir yana 2 senedir çözülmeyen idrar kaçırma sorunumuzu 1 haftada çözdü , babamıza tekrar bir sosyal hayat bağışladı . Bizi bezden kurtardı ve babacığımı mutluluktan ağlatan ilk hekim oldu . Allah Emir bey gibi hekimlerimizin sayısını arttırsın Kendisine teşekkür etmekle yetinemiyoruz. Şifa dağıtan elleriniz dert görmesin , iyi ki sizi tercih etmişiz .Binlerce kez teşekkürler

    s.....

    Böbrek taşı nedeniyle şiddetli ağrılarım mevcuttu doktorum Emir bey tarafından muayene sonrasında kapalı böbrek taşı ameliyatı oldum. Operasyon sonrasında tüm ağrılarım ve şikayetlerim sona erdi. Doktorumun ameliyatımla ilgili son derece açıklayıcı ve net bilgilendirme yapması tamamıyla ameliyata olan tüm korkularımı yenmemi sağladı. Tüm konforumu sağlayarak operasyonumu gerçekleştirdi. Yine bir şikayetim olsa şaşmayacağım tek Dr. emir Akıncıoğlu’dur.

    şe...

    2017 temmuz da prostat ameliyatı oldum. Operasyon sonrası prostat yaklaşık 60 ml civarında idi. 2021 Nisan ayında İdrarımda kan görünce. Tavsiye üzerine Emir bey den yardım istedim. İlk tanışmada verdiği güven hissi sıcak kanlılığı beni operasyon için rahatlattı. Holep operasyonu sonrası şikayetlerim sona erdi. İlk yapılan operasyonun başarısız sonuçlarını ortadan kaldırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tüm yakınlarıma tavsiye edeceğim.

    e....b

    Yaşa bağlı prostat hastalığı. Lazer tedavisiyle başarılı bir operasyon geçmiştir teşekkürler doktorum

    m.....

    10 Ocak 2021 tarihinde böbrek taşı ameliyatı oldum Doktor Emir bey bilgisi, güler yüzlülüğü ve ilgisiyle bizi çok rahatlattı. Herkese kendisini tavsiye ediyorum. Kesinlikle pişman olmazsınız.

    i̇...n

    Sağ böbrekte taş sorunu ile gittim Emir beye. En baştan gösterdiği ilgi, alaka ve bilgilendirme harikaydı. Ameliyat başarılı geçti, sonrasında ufak tefek ağrı dışında hiçbir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim kendisini.

    a.....

    Doktorumdan ameliyat öncesi ve sonrası. Çok memnun kaldım. En güzel şekilde ameliyat etti. Holep ameliyatı olmaktan çok memnunum. Doktorum ve tüm hastane personeline sonsuz teşekkür eder saygılar sunarım

    h....e

    24 Ekim 2020 tarihinde Holep yöntemi ile ameliyat oldum. Sonuçtan çok çok memnun kaldım. Sıkıntısı olan herkese tavsiye ederim. Öncesindeki sıkıntılarımın hepsi bitti. Keşke Dr. Emir Akıncıoğlu ile daha önce tanışmış olsaydım böylece sorunlarımdan çok daha erken kurtulmuş olurdum. Her şey için tekrar teşekkür ederim.

    hi...l

    7 mm olan Böbrek taşım sebebiyle başlayan ağrılarım sonucu tanıştık. Doktorumuz Emir beyle. Ağrının dayanılmaz olduğu bu zorlu zamanda, ağrı kesici verip eve göndermek yerine verdiği farklı ilaçlarla ameliyata kadar olan süreci çok rahatlattı. Genç ama tecrübeli olan Emir Bey’in ameliyat öncesi ve sonrası ilgisinden çok memnun kaldık. Bir çok kez böbrek taşı dökmüş biri olarak doktorumuz Emir Bey, en yakınıma bile çekinmeden tavsiye edebileceğim nadir hekimlerdendir.

    t.....

    Emir Bey’e bazı dostlarımızın tavsiyesi ile geldik. Benim babamda 2-3 santimlik mesane tümörü çıktı. Öncelikle tetkikler yapıldı, sonra da ameliyata aldı. Ameliyat çok başarılı geçti. 1-2 ay sonra kontrole geldik ve tümörü çok iyi kazımış. Benim bazı tanıdıklarım var . Böyle bir şey yaşadığı zaman mesane tümörü nüksedebiliyormuş. Bizde böyle bir şey olmadı. Araştırmalara göre de doktorun başarısıyla alakalı olduğunu öğrendim. Emir Bey her 3 ayda bir kontrolleri kendisi yapıyor ve arayıp soruyor. Çok ilgilendi, tamamen hastalığımızı geçirdik. Hastanede bile 3 saatte bir yanımıza uğradı. İdrar çıkış yolunda sıkıntı olmuştu. Hemşireler çözemeyince saat akşam 10 olmuştu ama mesai dışında Emir Bey’i aradılar. Hemen kalkıp geldi, bize kadar ulaşım sağladı. Hastaneye gelip babamın tedavisinde yardımcı oldu. Genç, dinamik, sürekli aradığımızda ulaşabildiğimiz, sürekli ilgilenen bir insan. Çok memnun kaldık. Birkaç arkadaşımın da sıkıntıları oldu, onları da Emir Bey’e yönlendirdim.

    ö.....

    Tesadüfen daha önce çalışmış olduğu hastaneye gittiğimde Emir Bey’le tanışma fırsatı buldum. Çok güzel ilgilenmesi nedeniyle kendisine yakın olmaya gayret ettim. Bu göstermiş olduğu ilgiden dolayı hassas yaklaşmıştı. Emir Bey sağ olsun bütün kontrollerimi yaptırdıktan sonra prostat kanseri başlangıcı olduğunu söyledi. Yaptığı tedaviyle bir an evvel ameliyatla olmamı tavsiye etti. Beni ameliyat etti ve son derece memnunum. Emir Bey’in sayesinde bugün sağlığım çok çok yerinde. Hiçbir kemoterapi olmadan ameliyatımı başarıyla yerine getirdi. Şu an 73 yaşındayım ve çok rahatım. Sağlığım yerinde. Emir Bey ilk olarak hastayı hiç tanımamasına rağmen 45 dakika kadar ilgilenmesi benim hoşuma gitti. Alanıyla alakalı üst branştan bir büyüğünü arayıp ondan fikir alması da hoşuma gitti. Kendisini tanımama rağmen hayranlık duydum. Başka hastalara tavsiye ederim. Kendisine de başarılar dilerim. Hem araştırmacı hem hastaya bakış açısı hem de hastaya yakın olması beni çok mutlu etti.

    s.....

    Geçen yıl Ocak ayında doğuştan böbrek darlığı rahatsızlığım olduğu tespit edildi Emir Bey tarafından. Kapalı ameliyat, laparoskopi ile uzun zor bir ameliyat atlattım. Sonrasında yapılan kontrol tetkiklerde her şey gayet iyi çıktı. İlgilenmesi çok iyi derecedeydi. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum şu anda .Düzenli kontrollerimizi yapıyoruz. Yapılan operasyonda da Emir Bey’den inanılmaz memnun kaldım. Sürekli ilgilenmesi, ameliyattan sonra hasta odasına çok sık uğraması bizi çok memnun etti. Çevremde üroloji rahatsızlığı olan herkesi de kendisine yönlendiriyorum.

    a.....

    Senelerce uğraştığım sistitim vardı. Bir sürü doktor değiştirdim, tetkikler yapıldı ve kültürler alındı ama en son Emir Bey bana bir kür önerdi . Şu an çok rahatım. Baştan sona kadar büyük sabır ve sakinlikle sizi dinliyor. Lafı ağzınıza tıkmıyor. Hastanın halinden anlayan bir insan. Bana çok sevecen, çok sıcak yaklaştı. Sabırla dinledi, birçok doktor önceki doktor geçmişimi dinlemek istemez belki ama çok sıcak ve sabırlı yaklaştı. Her dakika kendisine ulaşabiliyorsunuz, asla telefonunu açmamazlık etmiyor. Hiç kuşkusuz başka hastalara da tavsiye ederim.

    emir-akincioglu-logo
    emir-akincioglu-logo
    Aklınızdaki Tüm Sorulara yanıt bulun
    Telefon ile ulaşabilirsiniz